TISAKUPITI

Ako radite u medijima, slobodno se obratite našoj službi za tisak.
SAZNAJTE VIŠE

Najnovije vijesti i tisak

15/08/2014 - Amsterdam | Nizozemska

Fotoaparat Nikon D4S dobitnik je nagrade "European Professional D-SLR Camera 2014-2015"

Amsterdam, Nizozemska, 15. kolovoza 2014. Nikon je dobio prestižno priznanje na ovogodišnjoj dodjeli nagrada udruženja EISA, osvojivši nagradu "European Professional D-SLR Camera 2014-2015" za perjanicu fotoaparata punog kadra, Nikon D4S.

Pročitajte više
Tisak
07/08/2014 - Amsterdam | Nizozemska

Praktičan i iznimno pouzdan uređaj – Nikon predstavlja COOLSHOT 20, najlaganiji i najkompaktniji laserski daljinomjer za golf u svojoj klasi

Igrači golfa širom svijeta pripremaju se za COOLSHOT 20, Nikonov najkompaktniji i najlaganiji laserski daljinomjer.

Pročitajte više
Tisak
15/07/2014 - Amsterdam | Nizozemska

Nikon najavljuje objavljivanje aplikacije Capture NX-D – to je besplatna softverska aplikacija za razvijanje i prilagodbu slika u formatu RAW

Amsterdam, Nizozemska, 15. srpnja 2014. Nikon danas najavljuje izdanje službene verzije aplikacije Capture NX-D, nove softverske aplikacije za razvijanje i prilagodbu slika u formatu RAW. Aplikacija Capture NX-D može se besplatno preuzeti danas na http://nikonimglib.com/ncnxd/.

Pročitajte više
Tisak
15/07/2014 - Amsterdam | Nizozemska

Unesite boje u svoj život! Nikon obogaćuje ponudu kompaktnog dvogleda sa zumom ACULON T11 modelima u sjajnoj plavoj i sportskoj bijeloj boji

I dok uspjeh dvogleda ACULON T11 doista nije stvar ukusa, njegove nove boje to sigurno jesu. Sada dostupan u sjajnoj plavoj ili sportskoj bijeloj boji, visokokvalitetan ACULON T11 istovremeno je kompaktan i elegantan.

Pročitajte više
Tisak
15/07/2014 - Amsterdam | Nizozemska

Po svakom vremenu, za svaku priliku. Nikonov novi laserski daljinomjer PROSTAFF 3i dorastao je svakom izazovu.

Mogućnost točnog mjerenja udaljenosti na dodir gumba daje vam bitnu prednost na terenu kada morate donositi brze odluke. Bez obzira na godišnje doba ili krajolik, Nikonov PROSTAFF 3i idealan je pratitelj u svim situacijama.

Pročitajte više
Tisak
26. 06. 2014. - Amsterdam | Nizozemska

Predstavljamo novog Nikonova stručnjaka visoke razlučivosti: zadivljujuće svestranog D810

Amsterdam, Nizozemska, 26. lipnja 2014. Nikon je danas predstavio novi fotoaparat D810 za snimanje pri visokoj razlučivosti spreman za sve izazove. Taj izvanredno svestrani fotoaparat od 36,3 megapiksela nadmašit će sva vaša očekivanja, bilo da je riječ o snimanju finih tekstura ili brzog kretanja.

Pročitajte više
Tisak
14/5/2014 - Amsterdam | Nizozemska

Nikon 1 S2 brz je, prenosiv i izvanredan fotoaparat uz koji ćete uvijek ostaviti najbolji dojam.

Amsterdam, Nizozemska, 14. svibnja 2014. Nikon je danas svojoj liniji brzih i prenosivih sistemskih fotoaparata Nikon 1 dodao izvanredni Nikon 1 S2. Taj upadljivi fotoaparat opremljen je svim potrebnim da bi se zabilježila čarolija dinamičnih trenutaka, a objedinjuje jednostavnost rukovanja i sjajan izgled.

Pročitajte više
Tisak
14. svibnja 2014. - Amsterdam | Nizozemska

Nikon predstavlja sljedeću generaciju dvogleda za zaljubljenike u prirodu

Nikon je dodatno poboljšao svoj hvaljeni dvogled PROSTAFF 7 i sada s ponosom otkriva sljedeću generaciju dvogleda PROSTAFF za ozbiljne zaljubljenike u prirodu.

Pročitajte više
Tisak